ELLENFÉL-LES

A listavezető Vasas vendégei leszünk

A fővárosi piros-kékek az ötödik forduló óta állnak az élen, a szezonban legyőzték többek között az FTC-t, a DVSC-t és a Honvédot is.

A Vasas 13 meccsen megszerzett 28 pontjával vezeti a tabellát, 9-szer győztek 1-szer ikszeltek és 3-szor kaptak ki, 21 gólt lőttek és 10-et kaptak (ez a legkevesebb a mezőnyben). Legeredményesebb játékosuk Ádám Martin, aki 6-szor találtak az ellenfelek hálójába. Hazai pályán eddig 6 bajnokit játszottak, 5-öt megnyertek, 1-szer kikaptak (az Újpesttől 1-0-ra).

Az előző szezonban még a kiesés elkerüléséért küzdő - és azt csak az utolsó fordulóban bebiztosító - angyalföldi gárda idén már legyőzte többek között a Ferencvárost (2-1), a Honvédot (2-0) és a Debrecent (2-1) is. 3 együttes nyert ellenük, az Újpest, a Haladás és a Gyirmót, mindhárom együttes 1-0-ra.

A legutóbbi fordulóban a következő játékosok kaptak lehetőséget Michael Oenning vezetőedzőtől: Nagy - Murka, Burmeister, Debreceni, Ristevski, Hangya, Kleisz, Pavlov (Kulcsár), Czvitkovics (Manjrekar), Mahir (Osváth), Korcsmár.

Az előző szezonban egyszer győztünk (2-0), egyszer döntetlent (2-2) játszottunk a Vasassal, egyszer pedig kikaptunk (2-1). Idén is találkoztunk már velük, 2-1-re nyerni tudtak Felcsúton.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek