SZURKOLÓI

Szurkolói információk U17-es csapatunk Ferencváros elleni osztályozójával kapcsolatban

A találkozóra június 8-án 11 órától kerül sor a MOL Aréna Sóstó 4-es edzőpályáján, a belépés díjtalan. 

A MOL Vidi FC U17-es csapata Simek Péter vezetésével csaknem hibátlan tavaszt produkált, amely végül a második helyre volt elegendő a II. osztályban. Mindez egyben azt is jelenti, hogy a küzdelmek nem értek véget együttesünk számára, hiszen így osztályozóra kerül sor az I. osztály 7. helyezettje, a Ferencváros ellen. Az osztályozó odavágóját június 8-án, szombaton 11 órától rendezik a MOL Aréna Sóstó 4-es edzőpályáján.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzésre a belépés díjtalan, viszont a stadion környékén lassabb haladásra lehet számítani, mivel a Fehérvár Rally miatt a Csíkvári út stadion előtti része - a bajnokikhoz hasonlóan - lezárásra kerül. Az utánpótlás-központot ezért a Balatoni úti felüljáró irányából vagy a Csíkvári út - Homoksor - Vásártér - Csíkvári út vonalon lehet megközelíteni.

Parkolásra az utánpótlás-központ előtti murvás parkolót használhatják szurkolóink. Amennyiben az megtelik, klubunk az Állatkórház előtti területet vagy az Interspar parkolóját javasolja. A stadion hazai (déli) oldali parkolója a Fehérvár Rally szervízparkolója lesz, így azt drukkereink nem tudják majd igénybe venni.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molvidi.hu

További hírek