Szurkolói információk az Újpest elleni bajnokira

Kísérje el ön is a Vidit szombat este a Szusza Ferenc Stadionba, és szurkoljunk együtt az újabb Vidi-győzelemért!

A szerdai nagyszerű FTC elleni idegenbeli MK-győzelem után néhány nappal, szombaton este ismét a fővárosba látogatunk, méghozzá Újpestre. 2016 első bajnoki mérkőzését csapatunk a tabella második helyén álló lila-fehérek otthonában játssza, február 13-án, 18 órától.

Az Újpest FC érvényben lévő pályarendszabályát ide kattintva töltheti le!

Jegyinformációk

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben a VidiShopban, online, és a TEX partnereknél vásárolhatnak jegyeket, melyek egységesen 1900 forintba kerülnek. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés napján nem lesz! A TEX partnereknél történő vásárlás esetén kötelező a klubkártya felmutatása, akár csak az online vásárlás alkalmával.

Klubkártya nélkül a VidiShopban csütörtökön 12-től 19.30-ig, pénteken pedig 8-tól 16-ig vásárolhatják meg szurkolóink a belépőjüket. Klubunk ezúttal szurkolói buszt is indít, melyre szintén a VidiShopban lehet megvásárolni az utazásra jogosító szelvényt 1000 forintért.

Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Jegyvásárlás székesfehérváron
 

AUCHAN SZÉKESFEHÉRVÁR Székesfehérvár, Holland fasor 2. (H-Szo: 06-22)

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P: 8-15:30)

BOLLA TRAVEL UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Rákóczi u. 2. (H-P: 9-17)  

FEHÉRVÁRI AJÁNDÉKBOLT ÉS JEGYIRODA Székesfehérvár, Oskola u. 2. (H-P: 9-18, Szo: 9-13)

IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)

NECKERMANN UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Kossuth utca 13. (H-P: 9-18, Szo:9-13) 

PANNON LAPOK TÁRSASÁGA Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)

PREMIER SZERVEZŐ IRODA Székesfehérvár, Károly János u. 2. (Távirda folytatása) (H-P: 9-18)

WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Utazási infók

Klubunk szurkolói buszt indít. Gyülekező a szokásos helyen, a Piac téren lesz, szombaton 14.15-kor, a busz pedig 14.30-kor indul. Az út során egy pihenő lesz. Az utazásra feljogosító szelvényt - mely biztosítást nem tartalmaz - a piac téri VidiShopban lehet megvásárolni, február 12-én 16 óráig. A buszjegy ára 1000 Ft. Fontos, hogy a buszjegyet a visszaútra is őrizzék meg, mert csak azzal szállhatnak fel az autóbuszra.
A szurkolói buszt 19 fő alatt nem indítjuk el!

VidiShop nyitva tartás február 11-12. között (ebédidőben is nyitva!) 
- Csütörtök 12:00-19:30
- Péntek 8:00-16:00

A IV. Rendőrkapitányság közleménye

Tisztelt szurkolók!

2016. február 13-án 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az Újpest FC – Videoton FC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a Bp. IV. kerület Megyeri út 13 szám alatt található Szusza Ferenc stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szervezetten utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Megyeri úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Megyeri út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 15.30 órakor az M1-es, valamint M7-es autópályák találkozásánál található Agip benzinkútnál gyülekezzenek, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 16.00 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Váci úton, hanem a Megyeri úton lévő lezárt területen parkolják le a gépkocsikat.

Köszönjük megértésüket!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek