Szurkolói információk a Puskás Akadémia FC elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésre

Kapunyitás 19 órakor. A találkozóra a 2022-es őszi, valamint a 2022/2023-as szezonbérletek is érvényesek.

Csapatunk a MOL Magyar Kupa következő fordulójában a Puskás Akadémia FC együttesét látja vendégül október 19-én, szerdán este 20 órakor a MOL Aréna Sóstóban. A mérkőzésre a 2022-es őszi, valamint a 2022/2023-as szezonbérletek is érvényesek!

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Érdemes mindenképpen személyesen, vagy online elővételben megvásárolni a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mint ha a mérkőzésnapra hagynánk a vásárlást.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak 17:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. Szerdán 17:00-ig a VidiShopban is megvehetitek az elővételes jegyet 10:00 órától (ebédszünet: 13:00-13:30).

17:00 után a szombati Vidi - Paks és a november 6-ai Vidi - Fradi meccsekre is tudtok még jegyet venni elővételben a VidiShopban. 

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR 

II. kapu 

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

 VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

   Vendégszektor

Sörakció az Aréna Teraszon

A szerdai meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Szerdán mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal különleges időszaki kiállítás keretein belül időutazásra hívunk benneteket, egészen a 2012/2013-as szezonig repülünk vissza az időben - ekkor jutott első alkalommal az Európa Liga csoportkörébe a Vidi. Nézd meg te is az EL-selejtező és csoportkör állomásait felidéző kiállításunkat! Emellett továbbra is látható az 1962.03.25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja.

VidiShop

A Vidi ezúttal is az új hazai mezben lép majd pályára. Te is megvásárolhatod a teljes garnitúrát (a felnőtt mezek 24 990 forintba, a gyermek mezek 20 990 forintba kerülnek) személyesen a VidiShopban, vagy online, a vidishop.hu-n, ráadásul elérhető az új szezon edzésfelszerelése és csapatruházata is.

Klubunk ajándéküzlete a mérkőzés lefújása után még 60 percig lesz nyitva.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 19 órától nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 19 órától zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

 

Stadionbüfé

A PAFC elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, amelynek ára 450 ft. A büfékben forró teát is tudtok vásárolni.

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu