SZURKOLÓI INFÓ

Szurkolói információk a Nyíregyháza elleni bajnoki meccsre

A belépőket csak elővételben lehet megvásárolni, és klubunk szurkolói buszt is indít Nyíregyházára.
 

JEGYINFÓ

Augusztus 16-án, szombaton délután Nyíregyházán lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga 4. fordulójában. A találkozóra csak elővételben lehet belépőt vásárolni, a mérkőzés napján nem lesz jegyértékesítés! Interneten két helyen, a meccsjegy.mlsz.hu, vagy a nyiregyhazaspartacus.hu oldalon lehet megvásárolni a belépőket. A vendégek számára kijelölt szektor a stadionrajzon Északi lelátóként szerepel, megkérjük szurkolóinkat, hogy oda váltsák meg belépőiket. A stadion kapuit a meccs napján két órával a kezdő sípszó előtt, 14:30-kor nyitják ki. A vendégjegyek egységesen 1200 Ft-ba kerülnek.

Jegyvásárlás székesfehérváron
 
AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

SZURKOLÓI BUSZ

Klubunk a meccs napján szurkolói buszt indít a szokásos helyről (Piac tér, nagy parkoló), mely reggel 9-kor indul, és az út során lesz kétszer 25 perc pihenőidő. Fontos információ, hogy a busz indításához a minimális utazó létszám 19 fő. Amennyiben sok jelentkező lesz, klubunk két buszt is el tud indítani. Az utazásra jogosító szelvényeket - melyek az utasbiztosítást nem tartalmazzák - szerda déltől lehet megvásárolni a VidiShopban, melynek ára 5000 Ft, bérletes szurkolóink számára pedig 4500 Ft.

 

FONTOS!

A mérkőzés kiemelt lesz, így a belépés során ellenőrizni fogják a jegyeken és a jegyet bemutató személy fényképes igazolványában szerepelő adatokat!
 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek