Szurkolói információk a Mezőkövesd Zsóry FC elleni bajnokira

A jegyek ára elővételben egységesen 1100 forintba kerül, míg a helyszínen, a meccs napján 1600 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket.

Csapatunk szombat este 20 órakor a Mezőkövesd otthonában lép pályára az OTP Bank Liga NB I 6. fordulójában.

A találkozóra elővételben személyesen a VidiShopban vásárolhattok belépőt, ajándékboltunk nyitvatartási ideje hétköznapokon: 10:00-től 17:30-ig (ebédszünet 13:00 - 13:30)

Lehetőségetek van online jegyvásárlásra is, akár már mostantól erre a linkre kattintva. A mérkőzés napján a helyszínen is tudtok jegyet venni. A jegyvásárláshoz nem kell semmilyen adatot megadnotok és szurkolói kártyára sincs szükségetek.

A jegyek ára elővételben egységesen 1100 forintba kerül, míg a helyszínen a meccs napján 1600 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket. 4 éves korig nem kell jegyet váltani.  A mezőkövesdi stadion jegypénztára 4 órával a kezdés előtt, 16 órakor nyit ki. 

A fehérvári drukkerek a vendégparkolóban tudnak parkolni, a stadionon belül pedig büfé üzemel majd. 

Védettségi igazolvány minden esetben szükséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek