Szurkolói információk a DVSC elleni bajnoki mérkőzésre

A Sóstói Stadion kapui 17.00-kor nyitnak vasárnap, lesz Gyereksarok, szurkolói buszok is közlekednek majd a városban. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket.

Vasárnap este az elmúlt két év két magyar bajnokcsapata a Vidi és a DVSC néz farkasszemet egymással a Sóstói Stadionban.

Jegyinfó

Ahogy lenti táblázatunkban látszik, a 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál! A Sóstói Stadion kapui 17.00-kor nyitnak augusztus 30-án. Mindenkinek javasoljuk, hogy vásárolja meg elővételben belépőjét!

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét 10% kedvezménnyel!

Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion: (Csíkvári út 10.)
   Külső pénztárak: bajnoki mérkőzések előtt két órával
   Sóstói Stadion főpénztár: péntek 15-18
- Auchan: hétfő-szombat: 06-22 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Fehérvári Ajándékbolt (Tourinform iroda mellett): Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház, július 1. - augusztus 31.: Hétfő: Zárva, Kedd - Péntek: 9.00 – 18.00, Szombat, Vasárnap: 10.00 – 18.00 

Beléptetéssel kapcsolatos információk a Sóstói Stadionban

Klubunk csak névre szóló jegyet és bérletet értékesít a hazai bajnoki mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy és a bérlet megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben jegyet vásárolnak, minden egyes mérkőzés előtt szükség lesz ezeknek az adatoknak a megadására a pénztárainknál. Az adatok helyességét a beléptetésnél a rendezőknek ellenőrizniük kell majd, tehát a jegyek, illetve bérletek mellett fényképes igazolványt is fel kell majd mutatnia szurkolóinknak. A szezonbérleteseinknek azonban elég mindössze egyszer, a bérlet kiváltásánál megadni ezeket az adatokat, így nem csak olcsóbban, de gyorsabban is juthatnak be a stadionba! Az őszi bérlettel kapcsolatos információkért kattintson ide! A Vidi-Loki bajnoki mérkőzés előtt két órával a 2A jegypénztárnál lehetőség lesz a szezonbérlet kiváltására is!

Klubkártya

A 2015-ös őszi szezonban továbbra sem kell klubkártya a jegyvásárláshoz a hazai mérkőzésekre, illetve a Sóstói Stadionba való belépéshez.

Gyereksarok

A vasárnapi bajnoki mérkőzés előtt is számos érdekes programmal, és ingyenes arcfestővel várjuk a meccsre kilátogató gyerekeket. A családbarát Gyereksarokban ezúttal is a gyerekek kedvencével, Stoplival, a klub ifjúsági kabalájával lehet hangolódni a mérkőzésekre.

Szurkolói buszok

Az útvonalak:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed  - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

Buszok indulása a Sóstói Stadionig 18 órakor, vissza pedig körülbelül kb. 21 órakor. A buszok a Fehérvár Áruháznál nem állnak meg!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek