Szurkolói infók a Vidi ausztriai BL-selejtezőjére

FRISSÍTVE! Terveink szerint hétfőtől lehet a jegyeket megvenni Székesfehérváron. Nem lesz családi szektor.

A klagenfurti Stadion kapu mögötti szektora eddig álló szektor volt, a BL-selejtezőre azonban már ülőhelyeket alakítanak ki. Itt fog szurkolni a lelkes Vidi-tábor!

Ahogy azt honlapunkon korábban már megírtuk, kedden egy 3 fős delegáció utazott klubunktól Klagenfurtba. Az egyeztetések során számos kedvezményt sikerült kieszközölnünk szurkolóink számára.

A legfontosabb információ, hogy a vendégjegyek 3200 Ft-ba kerülnek, de VidiClub-tagjaink 2500 Ft-ért vásárolhatnak belépőt! Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy egy VidiClub kártyával 1 db belépőt lehet kedvezményesen vásárolni.
Amint megérkeznek a jegyek Grazból - reményeink szerint legkésőbb hétfőig - 1050 db-ot kezdünk el értékesíteni Székesfehérváron. A korábbi értesülések szerint ebből 250 db jegy a kapu mögötti vendégszektorból leválasztott családi szektorba szólt volna, de jelen állás szerint nem lesz a magyaroknak fenntartott rész kettéosztva.
Szurkolóink külön parkolót is kapnak a klagenfurti Stadion mellett, ennek befogadóképessége 200 személygépkocsi és több mint 20 autóbusz.

Az, hogy klubunk indít-e Klagenfurtba szurkolói buszokat, még nem dőlt el. Napok óta zajlanak erről az egyeztetések, természetesen amint biztos információ lesz ezzel kapcsolatban, honlapunkon közölni fogjuk.

Július 13-án, szerdán 19 órakor nyitnak a kapuk, a mérkőzés pedig 20.30-kor kezdődik.
Nagyon fontos, hogy szurkolóink időben érkezzenek, hiszen szigorú biztonsági ellenőrzés után lehet csak bejutni a stadionba.

Várhatóan pénteken érkeznek meg a jegyek Ausztriából, így még a hétvégén tájékoztatni tudjuk szurkolóinkat, hogy pontosan mettől-meddig és hol tudják megvásárolni az ausztriai BL-selejtezőre a belépőket.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek