Klagenfurti szurkolói busz - időpont változás!

A klub által szervezett szurkolói buszok indulási időpontja megváltozott. Kérjük a külön autóval indulókat is, hogy mindenképpen olvassák el az alábbi fontos tudnivalókat!

A buszok indulásának időpontja: 2011. július 13., szerda, 11:00 óra
Helyszín: Székesfehérvár, Piac tér
Gyülekező: 10:30-tól

A Videoton FC számára a mérkőzések biztonságos lebonyolítása, ehhez kapcsolódóan a rend és a szurkolók biztonsága mindennél fontosabb. Éppen ezért a buszokon jelentős létszámú biztonsági személyzet lesz, és további biztonsági személyzet személyautókkal fogja a buszokat kísérni.

A megváltott buszjegyek nem tartalmaznak utasbiztosítást, arról minden utasnak egyedileg kell gondoskodnia!


A magyar rendőrség az alábbi ütemterv szerint kérte az osztrák rendőrség segítségét a konvoj kíséretében:

11:00 - Indulás Fehérvárról Szentgotthárd felé, magyar rendőri kísérettel, a 8-as főúton.
14:30 - Érkezés Szentgotthárdra, a régi határátkelő épületéhez. Saját autóval induló szurkolóinkat kérjük, hogy csatlakozzanak a konvojhoz, mert csak ebben az esetben tudjuk vállalni a védett, biztosított útvonalat!
15:00 - Indulás Szentgotthárdról - osztrák rendőri kísérettel - a Grazhoz közeli Kaiserwald pihenő felé, az E66-os úton.
16:45 - Érkezés a Graz melletti Kaiserwald pihenőhöz, ami az A2 autópálya mentén található, Unterpremstätten és Lieboch között. Saját autóval induló szurkolóinkat kérjük, hogy csatlakozzanak a konvojhoz, mert csak ebben az esetben tudjuk vállalni a védett, biztosított útvonalat!
17:00 - Indulás Kaiserwald pihenőből Klagenfurtba, a Wörthersee Stadionhoz az A2 autópályán, osztrák rendőri kísérettel.
19:00 - Érkezés Klagenfurtba, a Wörthersee Stadion vendéglelátója mellett elhelyezkedő vendégparkolóba.



A vendégszektroba történő 2 lépcsős ellenőrzést és beléptetést a Videoton FC által megbízott biztonsági szolgálat végzi a klagenfurti stadionban.

Tilos a stadion területére – többek között – petárdát, robbanóeszközt, gáz- és riasztó fegyvert, lőfegyvert, üveget, botot, pénztárgépszalagot, követ és egyéb, a testi épséget veszélyeztető tárgyakat, illetve szeszes italt bevinni!

Kábítószer befolyásoltsága, illetve ittas állapotban lévő személyek még érvényes belépőjegy birtokában sem léphetnek a stadion területére.

Tilos a mérkőzés előtt, alatt és után a rasszista, valamint a közerkölcsöt sértő bekiabálás a pályára, illetve a játékosok, a sportszakemberek és az ellenfél szurkolóinak durva becsmérlése.


Ilyen megnyilvánulások esetén a játékvezető a mérkőzést félbeszakítja, ha tovább folytatódik a rendzavarás, akkor beszünteti a játékot.

Fenti tilalmak megszegése és az ellenőrzés folyamán történt bizonyítottsága esetén a rendező szervnek kötelessége a rendbontókat a stadion területéről eltávolítani, súlyosabb incidens esetén a rendőri szervek segítségét kérni. A fenti szabályok be nem tartása a sportlétesítmény (labdarúgó-mérkőzés) látogatásától való eltiltás lehetőségét vonja maga után.

A rendezőség kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint támogassák munkájukban.
Segítségüket köszönjük!

Szerző: .