Szurkolói infók a Vasas elleni bajnokira

Az első 500 db, VidiShopban váltott jegyre a csapat vendégei a drukkerek. Különbuszok is indulnak szombaton.

Ismét a tabella éléről várja csapatunk az OTP Bank Liga 2017-18-as kiírásának 31. fordulóját. Május 19-én, szombaton 17 órától a Vasashoz látogatunk. Az angyalföldiek eddig 31 pontot gyűjtöttek, amellyel a 10. helyen állnak a pontvadászatban, mindössze 1 ponttal megelőzve a kieső helyen álló DVTK-t. A találkozónak a Szusza Ferenc Stadion ad otthont.

Jegyvásárlás

Ahogy arról már hétfőn beszámoltunk, az első 500 drukker, aki elővételben, a székesfehérvári VidiShopban váltja ki belépőjét, ingyen jut jegyhez, azt ugyanis a Vidi játékosai fizetik. Fontos, hogy a kedvezményt internetes- és helyszíni jegyvásárlás esetében nem tudjuk biztosítani technikai okok miatt.

Akik nem ajándékboltunkban szerzik be belépőiket, a megszokott módon, több helyen is vásárolhatnak.

Klubkártya nélkül:

  • A mérkőzés helyszínén elővételben is megvásárolhatók a vendégbelépők is 1200 ft-os áron.
    Május 17-én, csütörtökön 17 órától 19 óráig, május 18-án, pénteken 10 órától 14 óráig, illetve 17 órától 19 óráig a Szusza Ferenc Stadion irodaépületében.
  • A helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, a Szusza Ferenc Stadion és a pénztárak is 15 órakor nyitnak szombaton.
  • Az elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha elővételben más részére kíván jegyet vásárolni, akkor kérjük, hozza magával az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű, jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról.

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Szektorok

A vendégszurkolók számára a rendezők a Szusza Ferenc Stadion "C" szektorát jelölték ki, amelyet a Labdarúgó utca felől lehet megközelíteni.

A vendégszektorban büfé várja a szurkolókat.

Megközelítés, parkolás

Kilátogató szurkolóink számára a parkolás a környező utcákban lesz lehetséges. Megkérjük a kedves szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében minél hamarabb érkezzenek a helyszínre, valamint a jegynek megfelelő oldali (bal oldal Megyeri út, jobb oldal Mildenberger utca) beléptető kaput használják. Lehetőség szerint az előre kiszámolt pontos összeggel fizessenek a pénztárban, amennyiben a mérkőzésnapi jegyvásárlás mellett döntenek! A rendőrség felvezetést biztosít autóval az érkezőknek. Akik a konvojhoz szeretnének csatlakozni, 15.30-ra legyenek az M1-M7 bevezetőjén található MOL (volt Agip) benzinkútnál!

Szurkolói buszok

Klubunk a találkozóra szurkolói buszokat indít, melyekre a VidiShopban lehet jelentkezni péntek 16.00-ig! A jegy ára 1000 forint.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek