VIDI - TRABZON

Szurkolói infók a stadionba érkezőknek

Felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy érkezzenek korábban a megszokottnál, mert a nagy érdeklődés miatt a beléptetés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe!

Felhívjuk az autóval érkezők figyelmét, hogy a mérkőzést megelőző és azt követő időben a Sóstói Stadion környékén és a város főbb közlekedési útvonalain megnövekedett forgalomra kell számítani.

Útlezárások a stadion környékén

A mérkőzés miatt Székesfehérváron több utat is lezárnak. A Szárcsa utca és Sárkeresztúri út közös szakasza (a Szárcsa Csárdától a MOL benzinkútig) le lesz zárva, a forgalmat a Széchenyi út Börgöndi út felé eső szakaszára terelik. A Csíkvári utat az autók elől lezárják, így a Hosszúsétatér felől érkezők csak gyalog érhetik el a stadiont. A parkolás a megszokott rend szerint zajlik, vagyis a vidisek a Csíkvári úti felső parkolót, a Homoksort és a Vásárteret használhatják.

A mérkőzés előtt szigorúbb, többlépcsős beléptetés lesz, a kapukat ezért már 18.30 órakor kinyitják. Kérjük szurkolóinkat, hogy az E, F, G, H, I, J szektorokba érkezzenek korábban, mert a nagy érdeklődés miatt a beléptetés várhatóan a szokottnál több időt vesz igénybe! Jegyeket még a mérkőzés napján is értékesítenek a hazai szektorokba; a stadion pénztárai 18 órakor nyitnak.

Akik nem autóval érkeznek, azok ezúttal is igénybe vehetik a városon belül közlekedő ingyenes szurkolói buszokat, melyek két irányból közelítik meg a stadiont. Klubunk ezúttal két útvonalon két-két busz indításával segít a szurkolóknak a stadion megközelítésében. A buszok 19.20-kor indulnak a Sóstói Stadion irányába, és a lefújás után, körülbelül 22.30-kor indulnak vissza a városba (hosszabbítás lehetséges!).

A buszok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

Biztonsági előírások a stadionban

A Sóstói Stadionban az UEFA biztonsági előírásai érvényesek. Megfigyelő kamerák működnek, amelyek nem csak a meccsen, de előtte és közben is minden eseményt rögzítenek. A rendezők kiemelhetik a tömegből a rendbontókat, a pirotechnikai eszközöket alkalmazókat, akárcsak a kábítószer vagy más bódító hatású anyag, illetve alkoholos befolyás alatt állókat, és átadhatják a helyi rendőrségnek. Tilos a stadionba fegyvert, kést, bármilyen pirotechnikai eszközt, petárdát, illatszert, palackot, és üveget bevinni, illetve esernyőt és rúdra tűzött zászlót. Minden koreográfiát, sálat, zászlót, drapériát a biztonsági szolgálattal ellenőriztetni kell a bejáratnál. Rossz idő esetén hozzanak magukkal esőkabátot, mert a hatályos jogszabályi előírások miatt esernyők nem vihetők be a stadionba, még összecsukható, zsebméretű esernyők sem! Amennyiben tiltott tárgyakat találnak valakinél a rendezők, úgy a vétkes személy ellen eljárást indíthatnak a hatóságok.

Jegyinfó

Vásárolja meg a csütörtöki EL-meccsre belépőjét online, vagy az alábbi elárusítóhelyek valamelyikén!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek