Fontos információk a Sóstói Stadionba érkezőknek

Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el és tartsa be klubunk kéréseit a csütörtök esti mérkőzésre vonatkozóan.

Megnyitottuk a V2 szektort is

Tekintettel a nagy érdeklődésre, az egyébként biztonsági szektorként használt V2 szektor is megnyitásra kerül a hazai szurkolók részére!
Az árak megegyeznek a J szektoros árakkal. Elővételben már vehető oda jegy, illetve a mérkőzés előtt is, online viszont nem!

A korábbi cikkünkben jelzett adatokhoz képest tovább fogynak a jegyek a csütörtök esti Európa Liga mérkőzésre, az eladások alapján jelenleg elővételben 10000-nél több belépő talált gazdára.

érkezzen a megszokottnál korábban a stadionba (ez különösen igaz a H, G, F és E szektorokban ülőkre), hogy a tömeg a beléptetésnél ne torlódjon fel, és mindenki el tudja foglalni ülőhelyét a mérkőzés kezdetéig.

Ha valaki azzal szembesül, hogy a helyét elfoglalták, kérjük forduljon a rendezőkhöz, mert az illetéktelen helyfoglalót eltávolítják, illetve az eredeti helyére kísérik.

itt találhatnak. Klubunk mindent megtesz, hogy a stadionba kilátogatók a lehető legszínvonalasabb kiszolgálásban részesüljenek az egész magyar labdarúgás szempontjából kiemelkedő jelentőségű találkozón. 

Köszönjük hogy megérti, elfogadja és betartja a klub ezzel kapcsolatos kéréseit, utasításait.

Hogy minél többen lehessünk a Sóstón, kedvezményesen, a bajnoki jegyek árán lehet megvásárolni a belépőjegyeket (természetesen online is)!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek