SZURKOLÓI

Szurkolói infók a Puskás Akadémia elleni bajnokira

A Pancho Aréna és a vendégpénztár is 16 órakor nyit. Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a jegyeket elővételben, kedvezményesen 800 forintért vásárolják meg online vagy a Vidishopban.

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában a Puskás Akadémia FC vendégeként lépünk pályára július 23-án, vasárnap 18 órától a Pancho Arénában. Hétvégi ellenfelünkkel utoljára 2016 márciusában találkoztunk, akkor Felcsúton 0-0-s végeredmény született.

Jegyinformációk

A Pancho Arénába a vendégjegyek elővételben és online 800 forintba, mérkőzésnapon a helyszínen 1000 forintba kerülnek. Mérkőzésnapon a Vidi-szurkolók 16 órától a betonos parkoló felőli oldalon, a 3I szektor mögött, az 5-6-os pénztárban válthatják meg jegyüket; míg elővételben szombatig minden nap 10 és 18 óra között a Pancho Aréna 1-es jegypénztárában, valamint a Vidishopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30) nyílik erre lehetőség. A vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben vásárolják meg.​

Vidis klubkártyára az online megváltott jegyeknél van szükség, a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás. Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a mérkőzésre mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt.

Szurkolóink Vidis klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Szektorok, utazási és parkolási információk

A Pancho Arénába 16 órától léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a 3I-3H vendégszektorokban biztosítanak büfét számukra, ami ugyancsak két órával a mérkőzés előtt nyit. Gépjárművel érkező szurkolóink számára a Bicske-Csákvár kereszteződésnél Bicske felé hajtva megközelíthető murvás úton lehetséges a parkolás.

A klub szurkolói buszt a Puskás Akadémia FC elleni találkozóra nem indít.

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek