OTP BANK LIGA

Szurkolói infók a Paks elleni bajnokira

Töltsük meg a vendégszektort, szurkoljunk a csapatnak együtt! A Paksi Stadion és a vendégpénztárak 16 órakor nyitnak, érdemes a belépőket kedvezőbb áron elővételben, 1200 forintért megvásárolni online és a TEX partnereknél. 

Újabb fontos mérkőzés vár csapatunkra, az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Paksi FC vendégeként lépünk pályára április 1-én, szombaton 18 órától. Egy jó formában levő zöld-fehér együttessel mérkőzünk meg a bajnoki pontokért, akik hozzánk hasonlóan még nem veszítettek tavasszal. Csertői Aurél fiaival a szezonban már két alkalommal találkoztunk, a 2. fordulóban 1-1-es döntetlent játszottunk Pakson, míg a 13. fordulóban 5-1-re győztünk Felcsúton.

Klubunk indít szurkolói buszt az összecsapásra. Részleteket itt olvashatnak!

Jegyinformációk

A Paksi Stadionba a vendégjegyek elővételben, egységesen 1200 forintba, míg a helyszínen 1400 forintba kerülnek, 6 éves kor alatt pedig ingyenes a belépés. A belépőjegyeket elővételben online és a TEX partnereknél válthatják meg. 

Mérkőzésnapon, 16 órától két vendégpénztár nyit majd ki, a vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben váltsák meg. 

Klubkártyára az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél van szükség, a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, de arcképes igazolvány felmutatása itt is kötelező, amit a belépésnél is elkérhetnek, így javasoljuk szurkolóinknak, hogy a mérkőzésre is mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt. A Paksi FC kéri, hogy a kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a belépő megvásárlásakor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis, a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Szektorok

A Paksi Stadionba 16 órától léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a vendégszektorban biztosítanak büfét számukra. 

Utazási és parkolási információk

A Paks elleni találkozóra klubunk indít szurkolói buszt, amire a jegyek 2000 forintba kerülnek. 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a buszt csak minimum 30 fő jelentkezése esetén indítjuk! A különjáratra a jegyet a VidiShop Piac tér 4. száma alatti üzletében lehet megvásárolni március 30-án, csütörtökön 16 óráig.

A szurkolói busz Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indul április 1-én, szombaton 15:45-kor, a gyülekező 15:30-tól lesz. A Paksi Stadiontól a meccs befejezését követően 30 perccel indul a busz vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza.

Gépjárművel érkező szurkolóink a Paksi FC táblákkal is jelzett vendégparkolójában tudnak majd megállni.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek