HETI MENÜ

Szombaton megyei rangadó Felcsúton, előtte szerdán Ligakupa-meccs Debrecenben

A Vidi II vasárnap délután a Sóstói Stadion centerpályáján fogadja az NB III-as éllovas Vác együttesét.

Ligakupa, negyeddöntő - első mérkőzés
2015. március 18, szerda, 18.00 DVSC - Videoton FC

Akár csak tavaly, idén is összekerültünk a DVSC-vel a Ligakupa egyenes kieséses szakaszában. Egy évvel ezelőtt a döntőbe jutásért játszottunk a hajdúsági alakulattal, és akkor idegenben 5-1-es sikert könyvelhettünk el. Azt a mérkőzést még a régi Loki-stadionban rendezték meg, csapatunk szerdán este játszik első alkalommal a tavaly átadott vadonatúj Nagyerdei Stadionban.

 

OTP Bank Liga 21. forduló
2015. március 21., szombat, 14.00: Puskás Akadémia FC - Videoton FC

Ez lesz a két együttes negyedik élvonalbeli mérkőzése. Csapatunk eddig mindhárom találkozót megnyerte, ráadásul úgy, hogy mindháromszor három gólt szerzett a Vidi, míg a felcsútiak eddig csupán egy alkalommal találtak a kapunkba. Ebben a fordulóban FTC - MTK bajnokit is rendeznek, úgyhogy egy felcsúti sikerrel akár tovább növelhetjük előnyünket a tabellán.
 

NB III Közép csoport 19. forduló
2015. március 22., vasárnap, 15.00: Videoton FC II - Vác FC

A tavasz legnagyobb NB III-as rangadója következik, ugyanis a Csank János vezette éllovas Vác FC látogat Székesfehérvárra. A Vidi II kiváló formában van, a legutolsó 8 bajnokiján nem szenvedett vereséget Bíró Imre együttese, 6 győzelem mellett 2 döntetlent játszottak a fiatalok. A klub vezetése úgy döntött, hogy a Vác elleni mérkőzést a Sóstói Stadion centerpályáján játszhatja a Vidi II. A mérkőzésre természetesen ezúttal is díjtalan lesz a belépés, akár csak a korábbi NB III-as hazai találkozókra.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek