KÖLCSÖN-FIGYELŐ

Szeptember 11-17.

Ezúttal nem kaptak szerepet kölcsönben szereplő labdarúgóink.

A hétvégén ugyan nem rendeztek NB II-es fordulót, azonban a MOL Magyar Kupában érdekeltek voltak azok a csapatok, amelyekben Vidi-játékos szerepel kölcsönben.

Az FC Ajka hazai pályán 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli Mezőkövesdet a kupában, csapatunk kölcsönjátékosa, Babos Bence a kispadon foglalt helyet, de pályára nem lépett ezúttal.

Az NB II-es Nyíregyháza az NB III-as Tiszaújváros otthonában lépett pályára, és sokáig 1-0-ra a hazai együttes vezetett, azonban a 88. percben sikerült egyenlítenie Tímár Krisztián csapatának, amely végül büntetőkkel harcolta ki a továbbjutást. Csapatunk kölcsönjátékosa, Dala Martin a kispadon foglalt helyet.

A MOL Magyar Kupában kooperációs szerződéssel rendelkező labdarúgó nem léphet pályára a kooperációs csapatban, így sem Tóth Tamás Vid, sem pedig Menyhárt Zsombor nem volt tagja a Siófoknak, amely a Budaörs otthonában harcolta ki a továbbjutást. Harmadik kooperációs játékosunk, Kovács Bence a Vidi keretében volt az ESMTK elleni kupameccsen, de pályára nem lépett.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek