ELLENFÉL-LES

Székesfehérváron szeretné megszerezni első pontjait a PMFC

Nyáron nagy volt a jövés-menés a pécsi csapatnál, voltak meghatározó játékosok, akik távoztak, de sikerült jó labdarúgókat igazolniuk is.

Vasárnapi vendégünk, a PMFC-Matias nem kezdte jól a szezont, két 2-1-es vereség szerepel a csapat neve mellett. Az első fordulóban a Ferencváros látogatott a Mecsekaljára, és bár sokáig 1-1 volt az állás, az utolsó 30 percben emberelőnyben futballozó Ferencváros végül megszerezte a győzelmet. A második fordulóban Paksra látogattak Lőrincz Emil tanítványai, a mérkőzés koreográfiája pedig kísértetiesen hasonlított az FTC elleni szezonnyitóéra. Gyorsan vezetést szerzett a Paks, amit Koller Krisztián a második félidő elején kiegyenlített - érdekesség, hogy a Fradi ellen is Koller szerezte az egyenlítő gólt - majd az utolsó negyedórában megszerezte a hazai együttes a győzelmet jelentő gólt. Ráadásul ezen a találkozón is kiállítottak egy pécsi labdarúgót, méghozzá az egykori Vidi-játékost, Mohl Dávidot, így ő biztos nem léphet ellenünk pályára vasárnap este.

Nyáron egyébként nagy volt a mozgás a pécsi csapat háza táján. Akassou, Causic, Krejcí, Lázár, Okoronkwo, Sánta, Simon és Zeljkovic is távoztak, míg az érkezők többsége Kozármislenyből tért vissza Pécsre, de igazoltak a REAC-tól (Steer Bence), a Haladástól (Gőcze Gergő), az MTK-tól (Rácz Ferenc) és a Kecskeméttől is (Mohl Dávid).

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek