SZAVAZÁS

Szavazzon az idény legszebb vidis Magyar Kupa-góljára! - VIDEÓ

Öt db páros belépőt sorsolunk ki a kupadöntőre, az öt nyertes közül pedig a legszerencsésebb még egy csak a döntőben használt, kereskedelmi forgalomba nem kerülő, dedikált Vidi-mezzel is gazdagabb lesz!

A MOL Vidi FC 2019-ben indított "hónap gólja" játéka mellett újabb nyereményjátékot ír ki: ezúttal csapatunk Magyar Kupa-meccseinek legszebb találatát keressük hivatalos Facebook-oldalunkon!

Drukkereinknek 5 Magyar Kupa-gól közül választhatnak, a listára pedig Hangya Szilveszter Vác elleni, Nego Loic Budafok elleni, Huszti Szabolcs Taksony ellen szabadrúgásból szerzett, Juhász Roland Ferencváros elleni, valamint Boban Nikolov szintén a Ferencváros ellen szerzett góljai kerültek fel.

A végső nyertesre voksolók közül öt szerencsés páros belépőt nyer a Budapest Honvéd elleni, május 25-i Magyar Kupa-fináléra, közülük egy pedig egy dedikált, csak a döntőben használt, kereskedelmi forgalomba nem kerülő Vidi-mezzel lesz gazdagabb!

A Facebook-oldalunkon indított szavazás csütörtök (május 16.) 16.00-ig tart, a nyertest pénteken (május 17.) 11.00-kor sorsoljuk ki.

Szavazzon Ön is a legszebb vidis Magyar Kupa-gólra!

A Játékszabályzat az alábbi linken érhető el.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molvidi.hu

További hírek