Simple Női Liga: Újpesten biztosíthatja be NB I-es tagságát női csapatunk

Szombaton az utolsó helyezett otthonába látogatnak a vidis hölgyek. Frissítés: Pénteken a Haladás Szekszárd elleni győzelme miatt biztossá vált a 2023/2024-es NB I-es tagság!

A Simple Női Liga utolsó előtti, 21. fordulójában szombaton 16:00 órakor az Újpest Labdarúgó Sportcentrumban (Budapest, IV. kerület, Tábor utca 24.) lép pályára a Vidi női NB I-es csapata.

A találkozónak azért van kiemelt jelentősége, mert győzelem esetén biztossá válik, hogy a 2023/2024-es szezonban is az élvonalban szerepel majd Gajdóczi Tibor együttese. Ez egyébként akár már péntek este is eldőlhet, amennyiben a Haladás legyőzi a Szekszárdot, hiszen szombati ellenfelünk, a lila-fehérek kiesése már biztossá vált a múlt hét folyamán - egy esetleges Haladás-siker pedig a szekszárdiak búcsúját jelentené.

A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Frissítés, (05.12., 19:20): A Haladás-Viktória péntek este legyőzte 3-1-re a Szekszárdot, így biztossá vált, hogy a Vidi női csapata legrosszabb esetben is a 10. helyen végez majd a szezon végén, amely bennmaradást ér! Gratulálunk!

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek