Simple Női Liga: A 2023/2024-es szezonban is az élvonalban szerepel a Vidi!

Kétgólos hátrányból fordítottunk Újpesten, ahol 5-3-re nyertek a vidis hölgyek. Pécsi Dóra triplázott, Szabó Bernadett és Simon Franciska is betalált.

Mivel pénteken a Haladás legyőzte a Szekszárdot, az Újpest pedig már a múlt héten kiesett, gyakorlatilag tét nélkül léphettek pályára a csapatok a szombati Újpest-Vidi bajnoki mérkőzésen a Simple Női Liga 21. fordulójában.

A meccset a hazaiak kezdték jobban, már két góllal is vezettek, a második félidőben viszont Pécsi Dóra triplázott (összesen pedig már hét gólt szerzett a bajnokság során), valamint Szabó Bernadett és Simon Franciska is betalált, így a meggyőző második félidei teljesítménynek köszönhetően 5-3-ra nyert Gajdóczi Tibor együttese Újpesten. A megszerzett 18 ponttal pedig már legrosszabb esetben is minimum a 10. helyen végez majd a gárda.

Frissítés (05.13., 20:00 óra): A Szeged legyőzte a Kelen SC-t, így biztossá vált, hogy a Vidi a bajnokság 9. helyén végez majd.

Gratulálunk a játékosoknak és a szakmai stábnak az eredményes szerepléshez!

Újpest FC - MOL Fehérvár FC 3-5 (2-0)
Simple Női Liga, 21. forduló

Vidi: Terestyényi - Bognár, Szehofner, Pécsi, Szabó B., Jánosi, Földvári, Szűcs, Farkas (Tenyei-Tóth, 46.), Romanoczki, Simon F.

Gólszerzőink: Pécsi (50., 58., 67.), Simon F. (57.), Szabó B. (89.)

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek