Sebők két pontot mentett a Győr ellen

Portásunk szerint megérdemelten nyertünk tegnap, s legfőbb vágya, hogy a bajnoki arany mellé a Magyar Kupát is elhódítsuk.

Pilibaitis büntetőjét Sebők hárította!

A Győr elleni, utolsó hazai meccsünk egyik legjobbja, a kapuban bajnokin az idén első alkalommal lehetőséget kapó Sebők zsolt volt.

"Kicsit talán túlzás úgy fogalmazni, hogy én mentettem meg két pontot a csapatnak, hiszen az első félidőben remekül játszottunk és rászolgáltunk a kétgólos vezetésre. A második felvonásban Lencse Laci kiállítása nagy segítséget jelentett a Győrnek, az energiáink nagy részét lekötötte az emberhátrányos helyzet, s ilyenkor természetes, hogy akad az ellenfélnek egy-két lehetősége. Ezekből egyet nem sikerült hárítanunk, így alakult ki a 2-1-es végeredmény, de összességében úgy érzem, megérdemelten nyertünk" - értékelt Sebők Zsolt, aki a megfogott büntetőről szerényen hallgatott, majd kérdésünkre is csak annyit válaszolt, hogy egy tizenegyes megfogása sok mindenen múlik és nem elhanyagolható benne a szerencse faktor sem. Nem hagytuk persze ennyiben. "Szokták mondani, hogy tizenegyest nem lehet megfogni, csak rosszul lehet rúgni. Ez azért ebben a formában nem teljesen igaz. Az viszont igen, hogy edzéseken sokszor rúgnak büntetőt a srácok, ilyenkor nyilván mi, kapusok a védést gyakoroljuk. Viszonylag sokszor sikerül ilyen esetekben hárítanom, örülök neki, hogy most élesben is bejött" - tette hozzá még Zsolt, aki várhatóan a keddi, Kecskemét elleni Magyar Kupa döntőn is őrzi majd a hálónkat. "Örülnék, ha ott is kapnék szerepet, s jó lenne, ha 2006 után most ismét elhódítanánk a Magyar Kupát! Nem is vágyok semmi másra jobban, mint hogy a bajnoki arany mellé a kupagyőzelem is meglegyen! Azt sem bánnám, ha akár ismét tizenegyes párbajjal dőlne el az elsőség kérdése, csak győztesen kerüljünk ki belőle!" - zárta le Sebők.

További hírek