Puskás-Suzuki Kupa 2011 - menetrend

Április 22-25. között kerül megrendezésre a 2011-es Puskás-Suzuki Kupa.

Már hagyomány, hogy a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia rangos húsvéti tornát rendez az U17-es korosztályban PUSKÁS–SUZUKI KUPA néven a Magyar Suzuki Zrt. támogatásával. Az idén is nagycsütörtökön érkeznek a csapatok, amelyek együtt koszorúzzák meg Puskás Ferenc díszsírhelyét a budapesti Szent István Bazilikában, majd három napon át vívják meccseiket Felcsúton, s a húsvét hétfőn esedékes döntőt ismét élőben közvetíti a Sport Televízió a székesfehérvári Sóstói Stadionból.

Tekintse meg a részletes programot (nagyobb méretért kattintson a képre):

A 2008 óta, immár negyedik alkalommal állandó résztvevők a Puskás Ferenchez legszorosabban kötődő klubok: a jelenlegi címvédő Budapest Honvéd, a Real Madrid, a Panathinaikosz és a házigazda Videoton Puskás Akadémia. Mellettük az idén a romániai konstancai Hagi Akadémia és a 2009-es kupagyőztes Ferencváros kapott meghívást.
A torna ünnepélyes sorsolása Puskás Ferenc születésnapján, április 1-jén volt, s ezen a Real Madrid is képviseltette magát. A PUSKÁS–SUZUKI KUPA 2011 mérkőzéseit április 22. és 25. között rendezik Felcsúton és Székesfehérváron.

A PUSKÁS–SUZUKI KUPA eddigi győztesei: Real Madrid (2008), Ferencváros (2009), Budapest Honvéd (2010).

Látogasson el a torna hivatalos honlapjára is!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek