EDZŐTÁBOR

Pörgős kedd - a szlovén edzőtábor 2. napja

Kemény edzésekkel tarkított, mozgalmas napot zárt csapatunk. 

A hétfői hatórás buszutat kipihenve, a keddi reggelit követően csapatmegbeszélés várt játékosainkra, akik ezután biciklivel tekertek át a közeli sportközpontba, ahol 10 órától Pető Tamás és stábja megtartotta a tíznapos szlovén edzőtábor első tréningjét. Kranjska Gorában is nyárias az időjárás, de a magyarországi hőséghez képest kellemes 28 °C-ot mutat a hőmérő a hegyek között, és az előrejelzések szerint az edzőtábor első hetében végig ilyen időre számíthatunk.

Az edzői stáb kezdésnek kondicionáló gyakorlatokat vezényelt, majd természetesen előkerült a labda is. A nagyiramú és pörgős tréning után a közös ebéd, majd rövid pihenő következett. Kora délután már a videószobában volt jelenése játékosainknak a 17 órai edzés előtt.

A délutáni edzésen a taktikáé volt a főszerep, a játékosok nagy elánnal vetették bele magukat az egymás elleni küzdelembe, időnként szikrázott a levegő, persze a jókedv és a zrika sem hiányzott a tréningről.

A közös vacsora után többen sétálni indultak, a mindössze 5000 lakosú kis település, Kranjska Gora hegyeinek látványával nehéz betelni, ráadásul 15 perc gyaloglással el lehet jutni a városka egyik végéből a másikba. Természetesen a Spanyolország-Franciaország Eb-elődöntő megtekintése sem maradhatott ki a programból.

Szerdán újabb két edzéssel folytatódik a felkészülés, csütörtökön pedig már edzőmeccs is vár a csapatra, a bolgár FC Hebar Pazardzhik gárdájával küzd meg együttesünk.

+32 kép megtekintése

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek