Polonkai és Alves, a KTE-specialisták - Videó

A legutóbbi Vidi-Kecskemét meccseken ellenállhatatlanul futballozott az Alves-Polonkai kettős.

A 2008/2009-es idényben abszolút újoncként otthon és idegenben is 2-1-re nyert hírös város együttese a Vidi ellen. A 2009/2010-es szezonban aztán csapatunk tudott hasonlót produkálni, a pontvadászat nyitómeccsén mi ünnepelhettünk fölényes, 6-3-as diadalt (ez a győzelem egyben a Videoton történetének legtöbb gólt hozó idegenbeli bajnokija volt). A 16. fordulóban megszületett az első hazai siker is, a szezon sóstói derbijét Polonkai és Alves találataival nyertük 2-0-ra.

Keckemét - Videoton 3-6 Összefoglaló:

A mostani idény 11. fordulójában, 2011. október 23-án újra nyerni tudtunk Kecskeméten, a 4-2-es sikerben Polonkai és Alves újra főszerepet kapott, brazil támadónk duplázott, míg Polnokai csereként beszállva jegyzett 1-1 gólt és gólpasszt. A negyedik találat Nikolics Nemanja nevéhez fűződött, videónkban érdemes visszanézni a szebbnél-szebb gólokat!

Mérlegünk tehát 5 meccs után 3 győzelem és 2 vereség, a gólarány 14-9 arányban a Vidinek kedvez. A csapatok nem fukarkodtak a gólokkal az eddigi derbiken, a Videoton-KTE találkozók 4,6-os gólátlagot hoztak, remélhetőleg csapatunk jóvoltából újra találatokban gazdag összecsapásra kerül sor pénteken 19 órától.

A KTE-Ereco elleni góllövőlista:
3 gólos: Andre Alves
2 gólos: Ifj. Horváth Gábor, Elek Ákos, Polonkai Attila
1 gólos: Goran Vujovics, Nagy Dániel, Lipták Zoltán, Sitku Illés, Nikolics Nemanja

Szerző: Németh Zoltán

További hírek