Így látták az edzők a Videoton-Kecskemét mérkőzést

Szivics elégedett az egy ponttal, dr. Mezey szerint frisebbnek kellett volna lennie a kulcsjátékosoknak ahhoz, hogy ma győzzünk.

Dr. Mezey György: „Nem voltunk frissek, hiszen szűk két hét alatt a negyedik meccsünket játszottuk ma, így a kulcsjátékosaink nem voltak elég frissek ahhoz, hogy ezt az élet-halálra játszó, szervezetten védekező, de remekül kontrázó Kecskemétet legyőzzük. Sándor Gyuri fáradásos izomproblémákkal küzd, szerdán biztosan nem is léphet még pályára, de remélem, hogy vasárnap a Honvéd ellen már számíthatok rá. Hiányzott és lehet, hogy a hátralévő mérkőzéseken hiányozni is fog Marko Andjics a keretből – ő a lejáró szerződését szeretné meghosszabbítani, ám egyelőre nem jutnak megegyezésre a tulajdonossal. Ez sajnos elvonja a figyelmét a játéktól, ez látszott rajta legutóbb Pakson, de előtte már Szolnokon is, sőt a Haladás ellen nem is vállalta a játékot. Hidvégi viszonylag jól szerepelt helyette ma a védelem baloldalán és örülök, hogy Farkas Balázs ismét teljes értékűvé vált. Ma sajnos csak ennyi sikerült kihoznunk ebből a bajnokiból, ám ha bejutunk a Magyar Kupa döntőjébe, biztos vagyok benne, hogy visszavágunk.”

Tomiszlav Szivics: „Úgy érzem, jó meccset játszottunk. Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát és ezzel sikeresen akadályoztuk meg azt, hogy a Videoton nyomás alatt tartsa a kapunkat, sőt két gólt is szereztünk. Ettől még fájóbb az ellenünk ítélt büntető, mert ha az nincs, talán győzhettünk is volna. Ám elégedett vagyok az egy ponttal is, hiszen ha valaki ennyit felajánl nekünk a mérkőzés előtt, biztosan igent mondtam volna rá. A hátralévő fordulókra nézve azt mondom viszont, nem szabad elszállnunk attól, hogy döntetlenre végeztünk az idei bajnok ellen.”

További hírek