Paulo Ferreira is a helyszínen tekintette meg a Vidi - FTC rangadót

A Porto és a Chelsea egykori sztárja, a kétszeres BL-győztes, 62-szeres portugál válogatott futballista exkluzív-interjút adott honlapunknak.

Rengeteg illusztris vendég volt jelen vasárnap délután a MOL Aréna Sóstóban a Vidi - Fradi rangadón, de kétségkívül az egyik legnagyobb sztár a VIP-páholyban a 62-szeres portugál válogatott Paulo Ferreira volt, aki a Chelsea játékosmegfigyelőjeként, Filipe Oliveira meghívására érkezett Székesfehérvárra. A korábbi remek jobbhátvéd játékosként BL-t nyert a Portóval (2004) és a Chelseavel (2012) is.

"Filipe Oliveirával régóta nagyon jól ismerjük egymást, még a Chelseaben voltunk csapattársak és az ő meghívására érkeztem néhány napra Magyarországra.Örömmel tettem eleget a meghívásnak, hiszen tavalyról nagyon jó emlékeim maradtak a Vidiről, amikor egymás ellen játszottunk az EL-ben. A londoni és a magyarországi meccsen is végig nagyon fegyelmezetten, kulturáltan futballozott a fehérvári csapat, mindkét alkalommal igen nehéz feladat elé állított bennünket. Filipe szombaton körbevezetett a Vidi edzőközpontjában és a MOL Aréna Sóstóban is, és nagyon tetszett, amit láttam. Fontos számunkra, hogy azok a labdarúgók, akik a mi játékosaink, és valahol kölcsönben szerepelnek, azok ilyen nagyszerű körülmények közt készülhessenek és játszhassanak hétről hétre. A csapat otthonául szolgáló MOL Aréna Sóstó pedig egy lélegzetelállító létesítmény" - nyilatkozta honlapunknak Paulo Ferreira.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek