SZURKOLÓK

Nagyon közel kerülhetünk az ezüsthöz Kecskeméten

Amennyiben győzünk vasárnap este, már csak nagyon kis eséllyel veszíthetjük el a második helyet.

A bajnokság hajrájának kellős közepén, egy rendkívül nehéznek ígérkező kecskeméti találkozó előtt áll csapatunk. A Széktói stadionban nem kisebb tét lesz számunkra, mint az, hogy 3 pontra növeljük előnyünket a Honvéddal szemben a második helyen az utolsó forduló előtt.

Egészen szombat délutánig az MTK és a Honvéd is három ponttal volt lemaradva mögöttünk. Az MTK kikapott Győrben, tehát tőlük akár hat ponttal is megléphetünk, a Honvéd azonban nyert az Eger ellen, így pontszámban beértek minket. Ha nyerünk vasárnap este, újra 3 pont lesz a különbség, és már csak egy mérkőzés lesz hátra.

Nem túlzás azt mondani, gyönyörű emlékek fűznek minden Vidi-szurkolót az alföldi városhoz, hiszen tavaly tavasszal ott nyertük meg a Ligakupát, az elmúlt három szezonban pedig mindannyiszor legyőztük a házigazdákat a bajnoki meccseken.

Klubunk szeretné, ha minél több szurkoló kísérné el a csapatot az utolsó idegenbeli összecsapásra, ezért vasárnap 14.45-kor különbusz indul Kecskemétre. Az utazás részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

A 18 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésre 1200 forintos áron lehet belépőhöz jutni. Kétféle módon szerezhetik be a jegyeket, a helyszínen és ide kattintva online. Érdemes az utóbbit választani, hiszen elkerülhetik a sorban állást. Ne feledjék, a beléptetésnél a rendezők mindenkitől kérni fogják a személyi igazolványát! 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek