MOL Magyar Kupa - az elődöntőbe jutás a tét szerda délután

14.30-tól fogadjuk a Budafoki MTE-t a MOL Aréna Sóstóban.

Mint az ismert, a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében a Budafok együttesével találkozunk. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, melyre a MOL Aréna Sóstóban kerül sor szerdán, 14.30-tól. 

2020-2021

Csizmadia Csaba csapatával negyedszer találkozunk ebben a szezonban, az előző három azonban bajnoki mérkőzés volt. Legutóbb épp vasárnap játszottunk a piros-feketékkel, 2-1-re győztünk idegenben. Decemberben 4-1-re nyertünk Székesfehérváron, ahogy augusztusban is ugyanilyen végeredménnyel zárult a párosítás a javunkra - budafoki pályaválasztás mellett. 

MOL Magyar Kupa

A Budafok Mohácson kezdte a sorozatot szeptemberben, a Megyei I. osztályú Mohácsi TE-t 6-0-ra verte, majd következett októberben az NB III-as Dabas-Gyón gárdája szintén idegenben, ott 3-2 lett a vége - a döntő gól a hosszabbításban, a 117. percben esett. A legjobb 16 közé jutásért megint Megyei I. osztályú csapat következett, a Fémalk-Dunavarsány otthonában 11-0-ra győztek február 10-én, az előző körben pedig az NB I-es Paksot búcsúztatták, 4-2-es sikert ünnepelhettek az Atomvárosban.

Mi ugyanígy négy körön vagyunk túl, sorrendben a Megyei I-es Tiszaföldvár (i., 0-5), az NB III-as Gárdony (i., 1-4), az NB II-es Vasas (i., 1-2) és az FTC (i., 1-2) legyőzésével jutottunk a legjobb 8 közé.

A negyeddöntő további párosításai: Újpest FC - Mezőkövesd Zsóry FC, Kisvárda Master Good - ZTE FC, DVSC - MTK Budapest

 

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek