Mit várnak a fehérvári közéleti szereplők az esti meccstől?

dr. Cser-Palkovics András, Halm Rolland, Ocskay Gábor és  is Vidi-győzelmet vár a szuperrangadón.

dr. Cser-Palkovics András (Székesfehérvár polgármestere):
"Mint minden Vidi-szurkoló, én is bízom benne, hogy folytatódik a csodálatos sorozat és a Fradi és a Honvéd legyőzése után a Loki skalpját is begyűjtjük pénteken este. Remélem, hogy az időjárás kedvező lesz és a tv közvetítés ellenére is sokan látogatnak ki a Sóstói Stadionba."


"Remek formában van a Vidi, elég ha arra gondolunk, hogy három nap alatt 9 gólt lőttek a bajnokságban és a Magyar Kupában. Biztos vagyok benne, hogy a DVSC ellen is megszerzi a 3 bajnoki pontot a csapat, ahogy abban is biztos vagyok, hogy idén meglesz a Vidi történetének első bajnoki címe.
Jó lenne, ha 2011-ben triplázni tudna Székesfehérvár, azaz három bajnokcsapata lenne a városnak. Az Alba-Volán magyar bajnoki címét semmi nem veszélyezteti és szerintem a Vidi is megszerzi a régóta várt bajnoki aranyérmet. A mi helyzetünk talán a legnehezebb, abból a szempontból, hogy ha sikerül eljutnunk a bajnoki döntőig, ott egy bombaerős Szolnok vár ránk. Persze nagyon szeretnénk mi is újra bajnokok lenni és ezért mindent meg is teszünk, de nem lesz egyszerű dolgunk, az biztos!"

Ocskay Gábor (Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgató):
"Az elmúlt időszakban a Vidi látványos, jó játékkal szolgálta ki a közönséget. Bízom benne, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott teljesítménnyel idén végre megszerzi a csapat az első bajnoki aranyérmét. Egyetértek Halm Rollanddal abban, hogy a három fehérvári férfi élcsapat közül a kosarasok dolga lesz a legnehezebb. A DVSC ellen győzelmet várok, és a srácok szerintem ezúttal is kiszolgálják a lelkes fehérvári közönséget."

Szerző: Wéninger Ákos