SAJTÓSZEMLE

"Megalkuvás nélküli küzdést szeretnék látni"

Vezetőedzőnk, Pető Tamás az M1-nek nyilatkozott a fehérvári kinevezéséről, a fiatalokban rejlő lehetőségekről és a csapat előtt álló kihívásokról is. 

Interjút készített csapatunk vezetőedzőjével az M1 a Konferencia Liga és az OTP Bank Liga NB I rajtja előtt.

Pető Tamás három és fél év után tért vissza Székesfehérvárra, de hét évvel ezelőtt megbízott edzőként már irányította együttesünket: „Mondhatom azt, hogy hazajöttem, így is fogadtak az emberek, nagy örömmel tértem vissza” – nyilatkozta vezetőedzőnk, aki az elvárásairól és a fiatalokról is beszélt: "Nagyon eltökélt vagyok, nagy erővel vágtunk bele a munkába. Megalkuvás nélküli küzdést szeretnék látni 90 percen keresztül. Sok fiatal játékosunk lesz a szezonban, azért dolgozunk minden nap, hogy ezek a fiatalok meg tudják mutatni magukat."

Pető Tamásnak csütörtökön a Sumqayit FK elleni idegenbeli Konferencia Liga-selejtező lesz az első tétmérkőzése csapatunk vezetőedzőjeként, és elmondta, a továbbjutással lenne elégedett: „Hosszú és nehéz sorozat áll előttünk, tíz nap alatt négy meccs vár ránk, az első ráadásul Azerbajdzsánban. Ellenfelünk fizikális csapat, de felvesszük velük a versenyt."

Szakvezetőnk a bajnoki rajtról is beszélt: "Minden meccsen az a célunk, hogy nyerjünk. Az első mérkőzésünk speciális lesz, két napunk lesz arra, hogy felkészüljünk rá. A Kecskemét nagyon erős, fizikális csapat, de egy jó rajttal szép szezonunk lehet.”

A teljes interjú IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek