Még nem érkeztek meg a jegyek Grazból

Csak később derül ki, mikortól árusíthatjuk a belépőket a Bajnokok ligája selejtezőre.

Az már biztos, hogy a vendégjegyek 3200 Ft-ba, VidiClub-tagoknak 2500 Ft-ba kerülnek.
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy egy VidiClub kártyával csak 1 db belépőt lehet kedvezményesen vásárolni. A nem székesfehérvári Vidiclub tagok ismerősökön keresztül is meg tudják vásárolni a jegyet, ha a nevüket és a kártyaszámukat megadják a jegyet váltó személynek.

A sikeres egyeztetéseknek köszönhetően a kötelező 650 jegy helyett klubunk 1050-et kap, de a rendőrség biztonsági okok miatt nem engedélyezte, hogy külön családi szektor is legyen, így mindegyik belépő ugyanazon szektorba szól majd (ez a képen látható fehér szektor). Az árusítást rajtunk kívül álló okok miatt még nem tudtuk elkezdeni, sajnálatos módon a jegyek még nem érkeztek meg Székesfehérvárra.

Indítunk szurkolói buszokat is Klagenfurtba. Jelenleg tárgyalásokat folytatunk a busztársasággal az utazási feltételekről és jegyárakról, így részletek ez esetben is csak később várhatók.

Szurkolóink külön parkolót is kapnak a klagenfurti Stadion mellett, ennek befogadóképessége 200 személygépkocsi és több mint 20 autóbusz.

Az első mérkőzésen, július 13-án, szerdán 19 órakor nyitnak a kapuk, a mérkőzés pedig 20.30-kor kezdődik. Nagyon fontos, hogy szurkolóink időben érkezzenek, hiszen szigorú biztonsági ellenőrzés után lehet csak bejutni a stadionba.

Szerző: Kopa Rajmund

További hírek