Több mint 800 vendégjegy fogyott el szombat délelőttig

Székesfehérváron szombaton délig a Premier jegyirodában vásárolhatók meg a belépők a vasárnapi bajnokira, de a meccs előtt a helyszínen is lesz lehetőség jegyvásárlásra.

Szurkolóink elővételben, Székesfehérváron szombaton délig a Premier Jegyirodában (Várkörút 48.) vásárolhatnak belépőt a vasárnapi Bp. Honvéd - Vidi bajnokira.
A mérkőzés előtt a Bozsik Stadion vendégpénztárában lesz még lehetőség jegyet vásárolni.
Kedvezményes áron azonban már nem tudnak szurkolóink jegyet vásárolni sem elővételben, sem a helyszínen, csak teljes áron, 1460 Ft-ért.

Klubunk szurkolói buszokat is indít, vasárnap 14 óra 15 perckor a Piactér - Munkaügyi Központ előtti parkolóból, gyülekező 14 órától. Szurkolóink a felszállásra jogosító "buszjegyeket" az alábbi, székesfehérvári helyszíneken és időpontokban vásárolhatják meg, VidiClub tagjaink 500 Ft-ért, nem regisztrált szurkolóink 1000 Ft-ért.

Sóstói Stadion:
péntek 15 és 18 óra,
szombat és vasárnap 10-14-ig.

Azokat, akik vonattal utaznak, klubunk ingyenes buszokkal szállítja át a Kelenföldi vasútállomásról 16 órakor a Bozsik Stadionig, és természetesen a mérkőzés végén vissza.

FONTOS!
Az autóval utazókat arra kérjük, hogy Kelenföldön ne szálljanak ki az autóikból,mert az ingyenes buszon nem lesz annyi hely, mint amennyi szurkoló vonattal és autókkal érkezik. Azonban Kelenföldről rendőri felvezetéssel eljuthatnak az autóval érkező drukkerek is a Bozsik Stadionba, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy csatlakozzon a konvojhoz Kelenföldnél!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek