SZURKOLÓI INFÓ

Ligakupa-döntő jegyvásárlási- és beléptetési információk

Május 13-án 19.00-kor, Miskolcon vívjuk a 2014-es Ligakupa trófeáért folytatott küdzelmet. A mérkőzés napján a DVTK Stadionban nem lesz jegyértékesítés!

A DVTK – VIDEOTON FC találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a DVTK Stadionba.

A Videoton FC szurkolói 2014. május 9-től folyamatosan az interneten megvásárolhatják a jegyeiket. Az internetes jegyvásárláskor is meg kell adni a nevet, születési helyet és születési időt. Kérjük szurkolóinkat, hogy figyeljenek a pontos helyesírásra, mert egyezniük kell a jegyen szereplő adatoknak a személyi igazolványon szereplő adatokkal. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérjük drukkereinket, nyomtassák ki a jegyet, és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre.

A Videoton FC szurkolói Székesfehérváron, a következő helyeken tudják megvásárolni a jegyeket, melynek összege 1.000.-HUF.

-Sóstói stadion főpénztár / pénteken 10-18 óráig

-Ibusz iroda / Táncsics u. 5 /munkanapokon 9-17 óráig

-Autóklub Travel / József A. u. 2/A / munkanapokon 8-16 óráig (pénteken 8-13 óráig)

-Quaestor Travel / Megyeház u. 3 / munkanapokon 8.30-17 óráig

A mérkőzés napján a DVTK Stadionban nem lesz jegyértékesítés!

Szurkolóink a P, O, N szektorokba válthatnak belépőt.

Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről, ezért a beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c) szerint a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy  birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától. A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Klubunk erre a mérkőzésre szurkolói buszt nem indít!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek