NŐI LABDARÚGÁS

Legyőztük a Ferencvárost a női szakágban

Leány U19-es csapatunk 6-2-re nyert az FTC ellen, a felnőttek pedig kilenc gólt rúgtak a Pápának.

Pápán is nagy különbséggel tudott győzelmet aratni a MOL Fehérvár FC felnőtt női csapata. Együttesünk egy kivétellel minden találkozóját megnyerte, többségében imponáló magabiztossággal, a sorba pedig beleillik az is, hogy a PELC-et szombaton 9-0-ra vertük - mégsem ez volt női szakágunk egyetlen nagy sikere a hétvégén.

Az U19-es korosztályban ugyanis a forduló előtt veretlen és 60-7-es gólkülönbséggel álló FTC várt a Vidire, de együttesünk borította a papírformát és 6-2-re nyert a zöld-fehérek ellen.

A mérkőzésekkel kapcsolatban Gajdóczi Tibor vezetőedző nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"Az U19-es találkozót megelőzően úgy gondoltuk, ez igazi értékmérője lesz annak, hogy hol járunk jelen pillanatban a fejlődésben. Úgy érzem, jól sikerült a találkozó, több fordulópontból is pozitívan jöttünk ki a 90 perc során. Remekül dolgozott a csapat és mindenki megtette azt, amit kértünk tőle. Ragyogó eredmény lett a vége, amiben nagy szerepe volt a kiváló kapusteljesítménynek is" - mondta U19-es és felnőtt női csapatunk trénere.

"Ami a felnőtt gárdát illeti, az előző idényben a Pápa ősszel megnehezítette a dolgunkat, tavasszal már simábban győztük le őket. Nehéz mérkőzésre számítottunk, de főleg az első félidőben remekül játszottunk, öt gólt is elértünk. Ezáltal fiatalok pályára küldésére is lehetőség nyílt a második játékrészben, teljes mértékben elégedett vagyok azzal az összecsapással is" - nyilatkozta Gajdóczi Tibor.

 

Szerző: Guber Péter

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek