Legyen a csapat vendége a Vasas elleni jegyre!

Játékosaink nemes gesztust tettek szurkolóink irányába - a Vasas elleni bajnokira a belépőket a csapat fizeti az első 500 drukker számára, akik elővételben a VidiShopban váltják ki a jegyüket. Szurkolói buszok is indulnak a fővárosba!

Ismét a tabella éléről várja csapatunk az OTP Bank Liga 2017-18-as kiírásának 31. fordulóját. Május 19-én, szombaton 17 órától a Vasashoz látogatunk. Az angyalföldiek eddig 31 pontot gyűjtöttek, amellyel a 10. helyen állnak a pontvadászatban, mindössze 1 ponttal megelőzve a kieső helyen álló DVTK-t. A találkozónak ezúttal is a Szusza Ferenc Stadion ad otthont.

Jegyvásárlás

Az első 500 szurkoló, aki elővételben a székesfehérvári VidiShopban váltja ki belépőjét, ingyen jut a tikethez, azt ugyanis a Vidi játékosai fizetik. A kedvezményt internetes- és helyszíni jegyvásárlás esetében nem tudjuk biztosítani technikai okok miatt, az ingyenes belépőhöz csak a VidiShopban juthatnak hozzá a drukkerek!

„Nehéz azt visszaadni, amit a szurkolóink tesznek a csapatért, hiszen ebben a szezonban is mindenhol szép számmal megjelentek és biztattak minket - tudjuk, hogy nem csak az idegenbeli, hanem a hazai meccsek is sok utazással, áldozattal járnak. Most ezzel a kis gesztussal is szeretnénk megköszönni nekik az eddigi szurkolást, valamint kérjük őket, hogy tartsanak velünk Újpestre is, hogy a Vasas meccs után is együtt örülhessünk a három pontnak. Ezek a mérkőzések utáni közös pillanatok mutatják szerintem a legjobban, hogy mennyire egymásra talált a csapat a szurkolókkal. Szeretnénk, ha a Szusza Ferenc Stadionban is minél többen ott lennének minket buzdítva a lelátón, mi pedig a pályán teszünk meg mindent azért, hogy még egy lépéssel közelebb kerüljünk a céljainkhoz!” - nyilatkozta a játékosok nevében csapatkapitányunk, Juhász Roland.

  • A VidiShop hétfőtől péntekig 10:00-tól 17:30-ig tart nyitva, ebédszünet 13:00-tól 13:30-ig.

A találkozóra klubunk szurkolói buszokat is indít, melyekre 1000 ft-os kedvezményes áron lehet utazási szelvényt váltani szintén a VidiShopban!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek