Kovács Ferenc és Burcsa Győző is köszöntötte az U21-es bajnokcsapatunkat

Csütörtök este egy fehérvári étteremben tartotta szezonzáró vacsoráját Csucsánszky Zoltán együttese.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a 2013-14-es kiemelt U21-es bajnokságot csapatunk, a Vidi nyerte meg nagyon izgalmas, kiélezett hajrát követően. Az ünnepélyes szezonzáró vacsorára csütörtök este került sor. A csapat tagjai ekkor kapták meg az aranyérmüket, ezen kívül mindenki névre szóló oklevelet is kapott, valamint egy-egy díszkeretes csapatképet is.

A banketten többek közt részt vett klubunk tiszteletbeli elnöke, Kovács Ferenc, valamint klubigazgatónk, Burcsa Győző is.

Immár az is véglegesen eldőlt, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem szűnik meg a következő szezonban az U21-es bajnokság, ugyanakkor a verseny lebonyolítása igencsak megváltozik, tavasszal ugyanis alsó- és felsőházi rájátszás lesz. Ahogy az előző szezonban, úgy most is közös tabella készül az U21-es és U17-es csapatok eredményeit figyelembe véve. Akik az első nyolcban végeznek, ők a felsőházba kerülnek, a többiek az alsóházban fognak játszani tavasszal.

U21-es együttesünk július 14-én kezdi meg a felkészülést a következő szezonra, de előtte még, június 17-én Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András is személyesen fogadja a bajnokcsapat tagjait a Polgármesteri Hivatalban.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: Peka Roland / vidi.hu

További hírek