TÓTH BALÁZS

“Köszönetet szeretnék mondani a Vidinek ezért a lehetőségért”

Kapusunk az angol Blackburn Rovers FC-ben folytatja pályafutását.

Szerdán még csapatunkkal edzettél, mára már a Blackburn játékosa vagy. Hogy zajlott az átigazolás folyamata?

Nagyon gyorsan történt minden, két napja hallottam először a Blackburn érdeklődéséről, ami azt gondolom, egy olyan lehetőség, amin nem igazán kell gondolkoznia egy játékosnak. Életem eddigi legnagyobb lehetősége áll előttem, és most abban bízom, hogy amennyiben a Blackburn színeiben is jó teljesítményt tudok nyújtani, még magasabb szintre léphetek majd a karrieremben.

Hogy emlékszel vissza a csapatunknál töltött egy évre?

Mindenkinek nagyon hálás vagyok a Fehérvárnál, a tulajdonostól a csapattársaimon és a stábon keresztül a szurkolókig mindenki végig támogatott. A Vidi nélkül nem jöhetett volna ez a lehetőség számomra. Nagyon sokat adott, hogy tavaly az érkezésem után rögtön megkaptam a lehetőséget, olyan fogadtatásban részesültem, aminél jobbat nem kívánhatnék, ezek mellett nem is lehetett rossz teljesítményt nyújtani. Kiemelném a csapaton belüli kiváló hangulatot, aminek köszönhetően mindig higgadtan és nyugodtan tudtam felkészülni a mérkőzésekre és a kapuba állni. Köszönetet szeretnék mondani a Vidinek ezért a lehetőségért!

Van olyan pillanat, ami kiemelkedik számodra az elmúlt egy évből?

Az egész vidis időszak nagyon jó emlék számomra, nem tudnék egy meccset vagy egy védést kiemelni. Úgy érzem, pályafutásom legjobb idénye van mögöttem, amit sosem fogok elfelejteni.

Sűrű napok vannak mögötted és előtted is. Lesz lehetőséged elköszönni a csapattól Fehérváron?

Mivel nagyon gyorsan történt minden, még nem volt lehetőségem erre, most abban bízok, hogy szombaton már új csapatom meccskeretében lehetek. Utána utazom haza Magyarországra a válogatotthoz és bízom benne, hogy akkor tudok majd időt szakítani arra, hogy elköszönjek a vidis csapattársaimtól is. Addig is szurkolok a csapatnak a pénteki, MTK elleni bajnokin!

+17 kép megtekintése

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek