Kölcsön-figyelő: október 18-25.

Zeke Márió volt az OTP Bank Liga 10. fordulójának legjobb balhátvédje.

Eltelt egy újabb hét, nézzük meg újra, hogy milyen teljesítményt nyújtottak a Vidi kölcsönjátékosai ideiglenes csapataiknál.

A Budaörsnél Kojnok Zsolttal és Dala Martinnal nem számolhattak, hiszen mindketten a BVSC ellen léptek pályára NB III-as együttesünkben (a listavezető ellen bravúros, 1-1-es döntetlent ért el Szalai Tamás csapata), Halmai Ádám viszont kezdőként 81 percet töltött a pályán a Budafok elleni 0-0-ás döntetlen alkalmával. A másik oldalon Szabó Levente nem volt keretben.

Az NB I-ben Zeke Márió eltiltása után visszatért a Gyirmót kezdőcsapatába és az InStat-értékek alapján a forduló legjobb teljesítményét nyújtotta balhátvédként - igaz, a Gyirmót ezzel együtt is 2-1-es vereséget szenvedett Zalaegerszegen. Géresi Krisztián nem volt ott a PAFC győztes keretében a Debrecen ellen.

Lyes Houri és a Craiova két győztes mérkőzésen (a Clinceni ellen 5-0-ra, a a Chindia ellen 1-0-ra nyertek) van túl, a francia középpályás mindkét találkozót végigjátszotta, az elsőn ugyan büntetőt hibázott, de tekintettel az ötgólos sikerre, ez nagyban nem befolyásolta a meccs menetét. Evandro és az újvidéki Proleter nagy vereségbe szaladt bele a Cukaricki otthonában (1-6), a becsületgól viszont a brazil támadó nevéhez fűződött.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek