Kölcsön-figyelő: november 1-8.

Így szerepeltek kölcsönjátékosaink a múlt hét folyamán.

Akárcsak az elmúlt hetekben, most is megvizsgáltuk, hogy hogyan teljesítettek kölcsönjátékosaink. Szokás szerint a Merkantil Bank Ligában kezdünk, ahol ezúttal Halmai Ádám és Szabó Levente sem voltak mérkőzéskeretben - a Budaörs hazai pályán szenvedett vereséget az Ajka ellen, a Budafok pedig 2-2-es döntetlent játszott a Soroksár ellen.

Zeke Márió viszont kezdő volt az NB I-es Gyirmót MTK elleni sikere során, balhátvédünket sérülés miatt kellett lecserélnie Csertői Aurélnak a 70. percben. Géresi Krisztián nem volt ott a PAFC Újpest elleni keretében, a felcsútiak egyébként 2-1-re megnyerték a szombat esti mérkőzést.

Ami légiósainkat illeti: Lyes Houri csapatának, az Univ. Craiovának megszakadt a jó sorozata, hiszen 1-0-ás vereséget szenvedtek a Farultól, a francia középpályás kezdett, de a 79. percben lecserélték. Evandro kezdő volt november 1-jén a Proleter Vojvodina elleni hazai meccsén, ahol brazil támadónk végigjátszotta az 1-0-ra elveszített találkozót és a hosszabbításban sárga lapot kapott. Vasárnap a Partizan fogadta az újvidékieket, Evandro ismét a kezdőben volt, 82 percet töltött a pályán, csapata pedig bravúros egy pontot szerzett a tabellát fölényesen vezető belgrádiak ellen.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek