Kodro győztes Eb-selejtezőn, Flores felkészülési meccsen lépett pályára hazája válogatottjában

Csapatunk négy külföldi játékosa szerepelt nemzeti csapatában a válogatott szünetben, közülük hármukra még kedden vagy szerdán is vár a mérkőzés.

Bosznia-Hercegovina válogatottja két Európa-bajnoki selejtezőt játszott a J-csoportban. Izland ellen 3-0-ra nyertek, Kenan Kodro a 67. percben lépett pályára, majd Szlovákia ellen 2-0-ra veszítettek, ekkor csatárunk nem állt be.

A Zöld-foki Köztársaság az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében 0-0-s döntetlent játszott Eswatinivel, Stopira a cserepadon kapott helyet, akárcsak a visszavágón, amelyet 1-0-ra nyertek meg a zöld-fokiak.

Deybi Flores végigjátszotta a hondurasi válogatott El Salvador elleni, 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzését, középpályásunk nemzeti csapatára azonban még magyar idő szerint szerdán hajnalban is várt mérkőzés, mégpedig Kanada ellen. Az észak-amerikai ország ellen is végigjátszotta a meccset Deybi, azonban a hondurasiak 4-1-re kikaptak.

Az U21-es Európa-bajnokságra készülő norvég U21-es válogatott felkészülési mérkőzésen 3-0-ra kikapott Hollandia U21-es csapatától, Tobias Christensen nem állt be. Kedd este Portugália ellen játszottak a norvégok, az eredmény ekkor is 0-3 volt a skandinávok szempontjából - középpályásunk 8 percet töltött pályán a luzitánok ellen.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek