INTERJÚ

Kleinheisler: "Fontos számomra, hogy érzem a vezetőedző bizalmát"

"Scholes"-szal a szombati Vidi - ETO rangadó kapcsán beszélgettünk. Kíváncsiak voltunk, milyen Győrre számít és mennyire van megelégedve eddig a saját teljesítményével az idei szezonban.

- Szombaton 16:30-kor a Győri ETO FC látogat a Sóstói Stadionba. Milyen mérkőzésre számítasz a zöld-fehérek ellen?

Mindenképp egy nagyon jó mérkőzést, egy igazi rangadót akarunk játszani az ETO-val. A héten alaposan kielemeztük a győrieket, és gondolom ők is ugyanezt tették velünk. Sok veszélyes játékos futballozik Győrben, közülük is kiemelném Rudolf Gergelyt, akit kitűnő labdarúgónak tartok, és nagyon fontos lesz, hogy minél jobban ki tudjuk őt vonni a játékból. Nyugodtan kell fociznunk, ahogy tettük azt az első két fordulóban. Külön felhívták arra is a figyelmünket a felkészülési időszakban, hogy az eddigieknél sokkal többet kommunikáljunk egymással a pályán mérkőzés közben, ez eddig az első két fordulóban működött.

- Székesfehérvárra általában úgy érkeznek az ellenfelek, hogy a fő hangsúlyt a védekezésre helyezik. Szerinted a győriek is ilyen taktikával készülnek ellenünk?

Arra számítok, hogy le fognak bennünket támadni, ugyanakkor szervezetten fognak védekezni már a középpályán és a kapujuk előterében is. Az is borítékolható, hogy keményen fognak ellenünk futballozni. Nem szabad azonban hagynunk, hogy az ő akaratuk érvényesüljön a pályán, nekünk kell a saját játékstílusunkat rájuk erőltetnünk, és akkor győztesen hagyhatjuk el a pályát.

- Saját teljesítményeddel mennyire vagy eddig elégedett az idei szezonban?

Örülök, hogy az első meccsen játéklehetőséget kaptam, és sikerült kiharcolnom egy büntetőt, amit Nikolics szépen értékesített. Fontos számomra, hogy érzem azt, hogy a vezetőedző bízik bennem, még akkor is, ha mondjuk, csak a kispadon kezdek. Szeretném ezt a bizalmat jó játékkal, gólpasszokkal és gólokkal meghálálni. Egyelőre nem vagyok magammal maximálisan megelégedve, az előző idény végén sok meccset ki kellett hagynom sérülések miatt, és ez a kihagyás még érződik a játékomon, de biztos vagyok benne, hogy hétről hétre jobb leszek. A legfontosabb azonban, hogy a csapat továbbra is eredményesen szerepeljen a bajnokságban.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek