Kísérje el a Vidit Szombathelyre!

Csütörtökön és pénteken lehet Székesfehérváron elővételben jegyet venni a Haladás-Vidi bajnokira.

Szombaton 18 órakor Szombathelyen szerepel csapatunk bajnoki mérkőzésen. Érdemes lesz a helyszínen szurkolni a Vidinek, ugyanis egyetlen TV sem közvetíti a meccsünket élőben. (Természetesen honlapunk a Pécs-Vidi meccshez hasonló online-közvetítéssel jelentkezik Szombathelyről is)

A találkozóra a belépőket csütörtökön és pénteken vásárolhatják meg szurkolóink Székesfehérváron a VidiShopban (Cs.-P. 10-17) és a Premier jegyirodában (Cs. 9-18, P. 9-17). A teljes árú belépőjegy 1200 Ft, míg VidiClub-tagjaink számára 800 Ft. A mérkőzés napján a helyszínen is lehet belépőt vásárolni, egységesen 1200 Ft-ért.

Klubunk szurkolói buszt is indít Szombathelyre. Gyülekező 13.15-kor a szokásos helyen (Szfvár. Munkaügyi parkoló - Piac tér) az autóbusz pedig 13.30-kor indul. A teljes árú menetjegy 2300 Ft, VidiClub-tagoknak pedig 1800 Ft. Az utazási szelvényt szintén a VidiShopban és a Premier jegyirodában lehet megvásárolni csütörtökön és pénteken.

Fontos, hogy akik a VidiClub kedvezményt igénybe szeretnék venni, azok vigyék magukkal tagsági kártyájukat, mert a vásárláskor minden alkalommal ellenőrizni fogják!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek