KTE - Videoton FC

Kísérje el a Vidit Kecskemétre!

Székesfehérváron a mai, pénteki napon tudják szurkolóink megvásárolni belépőiket a kecskeméti bajnokira, vagy szombaton a helyszínen.

Szombaton 15 órakor Kecskeméten lép pályára csapatunk. A klub ezúttal is indít szurkolói buszt, a jegyeket pedig előre és a helyszínen is megvásárolhatják szurkolóink.

Értesítjük kedves szurkolóinkat, hogy a KTE - Videoton FC mérkőzésre szóló belépőket hiába küldték el időben Kecskemétről, a Magyar Posta hibájából csak csütörtök délután érkeztek meg Székesfehérvárra. A jegyek árusítása ezért történik kizárólag a pénteki napon.

A teljes árú belépőjegy 1400, VidiClub tagjaink számára 1000 forint. Székesfehérváron a VidiShopban (péntek: 10-17-ig) és a Premier jegyirodában (péntek: 9-17-ig) lehet megvásárolni a jegyeket, és csak 2012.05.04-én, pénteken 17 óráig értékesítjük. 

Akik a Széktói Stadionban szeretnék megváltani belépőjüket, 1400 forintért tehetik majd meg. 

Klubunk szurkolói buszt is indít Kecskemétre. A gyülekező 11 óra 15 perckor lesz a megszokott helyen (Székesfehérvár, Munkaügyi parkoló - Piac tér), a busz 11 óra 30 perckor indul. Visszaindulás a mérkőzést követően, amint mindenki felszállt. A teljes árú jegy 2000, míg VidiClub-tagok számára 1600 forint.

Fontos, hogy aki a VidiClub kedvezményét igénybe szeretné venni, annak a kártyát fel kell mutatnia vásárláskor, mert ellenőrizni fogják!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek