IGAZOLÁS

Kétéves szerződést írt alá klubunkkal Moris Enete

A 21 éves nigériai középpályás a Puskás Akadémia FC-től érkezik a Vidibe. 2015. június 30-ig szerződött Székesfehérvárra, és ezt követően klubunknak még egy év opciója van a játékjogának meghosszabbítására. 

Chukwuchebem „Moris” Enete 1992. április 28-án született. Pályafutását amatőrcsapatokban kezdte, első profi csapata a nigériai Heartland volt, ahova kalandos körülmények között került. Történt ugyanis, hogy Morist a nigériai válogatott szövetségi kapitánya – még amatőr játékosként – beajánlotta a Heartland vezetőedzőjének, aki nem sokkal később le is igazolta a fiatal tehetséget. Ezt követően meghívást kapott a nigériai U20-as válogatott keretbe is.

Enete nem kerül ismeretlen közegbe a Vidinél, hiszen tavaly télen már részt vett csapatunk háromhetes spanyolországi edzőtáborában, sőt az egyik felkészülési mérkőzésen gólt is fejelt.

Idén tavasszal az NB II-es Puskás Akadémia igazolta le, vagyis tagja volt Benczés Miklós bajnokcsapatának.

"Boldog vagyok, hogy mától a Vidi játékosának mondhatom magam. Tavaly télen már közel egy hónapot együtt készültem a csapattal, azóta folyamatosan nyomon követtem, hogyan szerepel a Vidi. Örülök, hogy egy ilyen nagy múltú klubban folytathatom a pályafutásomat, melyben remek labdarúgók szerepelnek, és amelyet kiváló szakemberek irányítanak" - nyilatkozta honlapunknak a szerződés aláírását követően Moris Enete.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek