HETI BEHARANGOZÓ

Kedden nyílt edzés, szombaton bajnoki a Puskás ellen

Szurkolóink ingyen nézhetik meg a csapat foglalkozását kedden, szombat este pedig következik a 6. forduló az OTP Bank Ligában. A Vidi II a Bölcsei SE-t fogadja vasárnap.

Videoton FC nyílt edzés
2014. augusztus 26. 17.00, kedd - Sóstói Stadion

Joan Carrillo és a szakmai stáb nyílt edzést tart 17.00-kor a Sóstói Stadion centerpályáján kedd délután. Szurkolóink a MOL Tribünről követhetik nyomon a foglalkozást és bepillantást nyerhetnek, hogyan készül a Vidi a következő bajnokira. Az edzés megtekintése mindenki számára ingyenes.

OTP Bank Liga 6. forduló
2014. augusztus 30. szombat, 20:30  Videoton FC - Puskás Akadémia FC

Öt mérkőzés után is 100%-os csapatunk a Puskás Akadémia FC-t fogadja szombat este. Benczés Miklós együttese nem kezdte túl jól a szezont, 2 ponttal a tizennegyedik helyen állnak, legutóbb a Honvéd otthonában szenvedtek 1-0-s vereséget. A Puskással eddig kétszer találkoztunk az élvonalban, 3-0-ra és 3-1-re győztük le őket.


NB III Közép-csoport, 3. forduló
2014. augusztus 31. vasárnap, 17:30  Videoton FC II - Bölcskei SE

Második csapatunk idegenbeli győzelemmel (3-1 Szekszárdon) kezdte a bajnokságot, majd hazai pályán 2-1-re kikapott legutóbb. Vasárnap a szezont szinte ugyanígy indító Bölcske látogat Sóstóra. A Tolna megyei gárda az első fordulóban idegenben nyert (2-0 Baján), majd otthon 2-1-es vereséget szenvedett a Szekszárdtól.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek