Juhász Rolanddal 2018-ig hosszabbított szerződést a Vidi

A Videoton FC és a magyar válogatott meghatározó labdarúgója újabb 3 évre szóló megállapodást írt alá. 

Két és fél éve érkezett Székesfehérvárra Juhász Roland, aki féléves kölcsönjátékot követően 2013 júliusában lett végleg a Vidi labdarúgója. Vasárnap a nyolcvannyolcszoros válogatott hátvéd vidis pályafutásának újabb fontos napját ünnepelhetjük, hiszen Roland 2018-ig hosszabbította meg szerződését.

Juhász Roland 1983. július 1-jén, Cegléden született. Az első osztályban az MTK-ban mutatkozott be, majd 2005 és 2013 között a belga Anderlecht játékosa volt, mielőtt csapatunkhoz igazolt. Több mint 11 éve meghatározó tagja a magyar válogatottnak, 88 fellépésen hat gólt is szerzett. Négyszeres belga-, kétszeres magyar bajnok, 25 mérkőzésen szerzett öt góljával és remek védőjátékával fontos szerepe volt klubunk történelmének második bajnoki címében – összesen a Vidi színeiben pedig 56 NB I-es, 7 Magyar Kupa- és 4 nemzetközi tétmérkőzésen tíz alkalommal volt eredményes.

Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a Vidivel, és újabb három évig játszhatok itt Székesfehérváron. A tárgyalások zökkenőmentesen zajlottak, végig éreztem, hogy a klub bízik bennem, számít rám, és továbbra is komoly célokért fogunk küzdeni, ez pedig nagy motiváció számomra. Hosszú távú terveim közt szerepel, hogy miután befejezem az aktív labdarúgást, ne szakadjak el teljesen ettől a csodálatos sporttól, és a Viditől sem“ – mondta Juhász Roland a szerződés aláírása után.

Boldog vagyok, hogy Juhász Roli a hosszú távú szerződés aláírásával elkötelezte magát a klub céljai mellett. Magyarországon nagyon kevés ilyen karakterű labdarúgó van, beleértve a külföldi légiósokat is. Roli igazi vezéregyéniség nem csak a pályán, hanem az öltözőben is. Nagy fegyvertény, hogy a legnagyobb értékünket sikerült megtartanunk“ – emelte ki Roland szerződés-hosszabbításának jelentőségét sportigazgatónk, Kovács Zoltán.
 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek