Jó hangulatban várja a csapat az esti mérkőzést

A tegnap esti edzés után a játékosok többsége és a szakmai stáb tagjai a Celtic - Barcelona mérkőzést nézték meg közösen.

Ahogy arról tegnap honlapunkon beszámoltunk, mindkét vezetőedző sajtótájékoztatót tartott. Érdekesség, hogy a svájci újságírók többsége - miután a hazai csapat sajtótájékoztatója befejeződött - nem várta meg Paulo Sousat, hanem elhagyták a termet. Így nem is csodálkozunk azon, hogy a mai svájci sajtótermékekben alig esik szó a Vidiről. Az FC Basellel kapcsolatban természetesen mindegyik cikkben kiemelten foglalkoznak azzal, hogy a hazaiak sztárja, Alexander Frei ismét pályára léphet. Murat Yakin vezetőedző azt is elárulta a svájci újságíróknak, hogy nincs sérült a csapatban, azaz minden játékosára számíthat, így ma este a legerősebb összeállításban küldi az FC Baselt pályára ellenünk.

Nálunk nagyszerű a hangulat. A tegnap esti edzés után megvacsorázott a csapat, majd közösen a szálloda halljában megnézték a Celtic - Barcelona Bajnokok Ligája-mérkőzést. A többség a Celticnek szurkolt, így nagy volt az öröm a lefújást követően.

Ma reggel 9:30-kor reggeli, ezt követően átmozgató edzés szerepelt a programban. 13:15-kor ebédel a csapat, majd 14 órától 18 óráig pihenő lesz a játékosoknak. 18:30-tól egy utolsó taktikai megbeszélésen vesznek részt a labdarúgók, majd 19:15-kor irány a St. Jakob-Park.

A tegnapi edzésen már tapasztalhattuk, hogy a svájci időjárás jóval hűvösebb, mint a magyarországi, körülbelül 2-3 fok lehetett a hőmérséklet, de ma ennél jóval hidegebb van már most, napközben is, így az sem elképzelhetetlen, hogy a mérkőzés időpontjában a hőmérő higanyszála 0 fok alá kúszik. Csapadékra azonban az előrejelzések szerint nem kell majd számítani.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek