ISKOLÁSOK A STADIONBA

Jegyet jegyért!

A Videoton FC és a Máltai Szeretetszolgálat újra várja a diákokat a Sóstói stadionba, "Jegyet jegyért" közös játékunkban értékes jutalmakkal gazdagodhatnak.

A Videoton FC azzal a szándékkal viseli mezén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pajzsát, hogy megjelenítse a hozzá kapcsolódó értékeket: többek között a másik ember tiszteletét, a becsületes játékot, és a kitartó, kemény munkát. A "Jegyet jegyért" akció szervezőinek célja, hogy a játékba bekapcsolódó diákok megszeressék a sportot és megismerjék, elfogadják a máltai értékeket.

A játékban résztvevő tanulók a pecsétgyűjtő füzet átvételekor a tanév végéig szóló vállalást tesznek, ezzel egy olyan célt tűznek maguk elé, amely hónapokon át tartó kihívást jelent. Vállalható cél lehet például, hogy egy adott tárgyból jegyet javít az év végére, a kitűnő tanulónak, hogy megőrzi eredményeit, de elfogadható tanórán kívüli tevékenységben (sport, zene, nyelvtanulás, stb.) kitűzött cél is. A diákok vállalását az osztályfőnök, vagy az iskola szaktanára aláírásával igazolja. A pedagógusoktól a szervezők azt kérik, olyan vállalásokat fogadjanak el, amelyek reálisan teljesíthetők, de a megvalósításért következetes munkára van szükség. A vállalás teljesülését a tanár aláírásával hitelesíti.

Az akció aktuális híreit a szervezők folyamatosan közzéteszik a facebook.com/jegyetjegyert oldalon, amit érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni, mert az akció a későbbiek során új játékokkal és nyereményekkel bővül majd.

A Jegyet jegyért! akció résztvevőinek ugyancsak regisztráltatniuk kell magukat az iskolában, és a stadionban felállított máltai pontnál („D” szektor) pedig pecsétet kapnak a gyűjtőfüzetbe. A pecsétek összegyűjtésével az alábbi nyeremények érhetők el:

10 pecsét: kedvenc Vidi játékos által aláírt focilabda

15 pecsét: két belépő a magyar válogatott egy mérkőzésére

20 pecsét és az iskolai vállalás teljesítése: névre szóló Videoton FC mez

A játék támogatói:
Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Videoton FC
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
Magyar Labdarúgó Szövetség
További részletek: www.facebook.com/jegyetjegyert
www.maltai.hu

(Forrás: www.facebook.com/jegyetjegyert)

Felhívjuk tisztelt szurkolóink és a játékban résztvevők figyelmét, hogy az "Jegyet jegyért" akció az Európa Liga-mérkőzésekre nem érvényes!

Szerző: Gyurina Zsolt

További hírek