RÓLUNK ÍRTÁK

InStat: zsinórban hatodszor van az álomcsapatban legalább egy csatárunk

Nem szakadt meg a sorozat, ezúttal Marko Scsepovics harcolta ki a forduló válogatottjába való bekerülést, de rajta kívül Hadzic és Nego is szerepel a legjobb tizenegyben.

Szinte hihetetlen szériát épített fel klubunk három csatára (Feczesin Róbert, Danko Lazovics, Marko Scsepovics) a 14. forduló óta: immáron egymás után hatodik alkalommal „áll fel” úgy az aktuális álomcsapat, hogy a támadók között szerepel Vidi-játékos (ebből az előző öt alkalommal ráadásul kizárólag fehérváriak kerültek be) – ezúttal Scsepovics nevét találhatjuk ott.

Rajta kívül még ketten, Anel Hadzic és Loic Nego került be a Vidiből a Rangado.hu-nál a forduló csapatába, francia hátvédünk már nyolcadik alkalommal, ezzel növelte előnyét a legtöbbet szereplők között.

A 19. forduló válogatottja:

Molnár P. (Paks, 275) – Nego (Videoton FC, 257), Nalepa (Ferencváros, 249), Leandro (Ferencváros, 270) – Hadzic (Videoton FC, 236), Gera (Ferencváros, 258), Kanta (MTK, 263), Andrics (Újpest, 241) – Bardi (Újpest, 262), Scsepovics (Videoton FC, 269), Gaál (Haladás, 285)

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek