InStat: Kenan Kodro a 8. forduló álomcsapatában

A forduló húsz legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa között a Vidiből Kenan Kodro és Dárdai Palkó szerepel.

Az OTP Bank Liga 8. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a Mezőkövesdet 2-1-re legyőző csapatunk labdabirtoklásban, a passzok, valamint a támadások számában másodikként, a kulcspasszok tekintetében harmadikként zárt a mezőnyben.

Kenan Kodro került legtöbbször helyzetbe, Rúben Pintóé a legtöbb fogadott passz és a második legtöbb passz, Dárdai Palkóé a legtöbb kulcspassz és ő alakította ki a legtöbb helyzetet, illetve Stopiráé a harmadik legtöbb passz a hétvégi fordulóban. A húsz legmagasabb InStat-indexet elérő játékos közé csapatunkból ketten kerültek be: Kenan Kodro 259-es indexszel a 11., Dárdai Palkó 247-tel a 20. lett. A forduló legjobbjaiból összeállított tizenegyben Kodro szerepel a Vidiből.

Az OTP Bank Liga 8. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Dibusz Dénes (FTC, 241) - Mohamed Mezghrani (PAFC, 255), Samy Mmaee (FTC, 287), Abdoulaye Diaby (Újpest, 265), Eldar Civic (FTC, 276) - Aissa Laidouni (FTC, 282), Luca Mack (Újpest, 250) - Luciano Slagveer (PAFC, 252), Katona Mátyás (Újpest, 261), Marquinhos (FTC, 276) - Kenan Kodro (MOL Fehérvár FC, 259)

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek